Om ingen ser dig – vad spelar du då för roll?

Går det att sälja texter med en webbplats som är felstavad? Självklart inte! Det går heller inte att sälja möbler i en smutsig lagerlokal eller manikyr om man ser ut att ha ärvt sina naglar av ett skogstroll. Det är också ganska självklart. Kan du tänka dig en modebloggare som klär sig sunkigt, en bilhandlare som kör omkring i en gammal rishög eller en tandläkare med vildsvinsbetar? Nej, precis.

Men ärligt talat – det går inte att sälja texter i ett lortigt kontor eller med trollnaglar heller. Precis som att man inte kan sälja möbler, manikyr, ekipering, bilar eller tandhälsa med en felstavad webbplats. Min poäng? Det räcker inte med att att du är bäst i branschen – du måste visa det också! Du kommer inte att få några kunder, oavsett hur duktigt du är, om du inte kan berätta om det på ett bra sätt och visa upp din verksamhet från den bästa sidan. Allt hänger ihop!

Full fart mot framtiden.

Om du är duktig på det du gör och har rent på arbetsplatsen, borstar tänderna varje dag och sköter din marknadsföring lika professionellt som allt annat i företaget – då kommer det att gå kalasbra. Om dina loggor, din webbplats, skyltningen och reklambroschyrerna sitter lika gjutna som allt annat i din verksamhet så är du på banan. Det är marknadsföringen, ditt språk och din berättelse som avgör hur dina potentiella kunder uppfattar ditt företag eller varumärke. Om du istället inte visar upp något alls i de kanaler som dina kunder använder – eller om det du visar upp inte ser bra ut – är risken stor att kunderna får en negativ bild av ditt företag och väljer en konkurrent istället.

Det är här som Imposant kommer in i bilden.

Vi hjälper dig att synas på rätt sätt, i rätt kanaler och med starka budskap. Genom att investera i rätt medieval kommer du få maximal utväxling för dina reklampengar. Vi arbetar i ett kluster eller nätverk med andra reklamare och kan snabbt bygga och anpassa en projektgrupp som möter dina behov – oavsett om du behöver en ny webbsida med e-butik, en sprängfylld produktkatalog eller innehåll (content på reklamiska) till din företagsblogg. Med oss som samarbetspartner inom all skriven kommunikation får du ett personligt bemötande och dina kunder kommer alltid att se din verksamhet från den bästa sidan.

Det roligaste vi vet är att få skapa slagkraftigt kommunikation tillsammans med våra kunder.

Dela!

Mikael Enmalm

Som copywriter gillar jag att tänja på gränserna, hitta de oväntade infallsvinklarna på ditt erbjudande och locka helt nya kundgrupper till ditt varumärke.

Mikael Enmalm
Lämna en kommentar