Våra tjänster

Varje tecken ska öka din försäljning

Vår affärsidé är att öka våra kunders försäljning genom säljande texter, starka budskap, copywriting, sökmotoroptimering och annan marknadsföring. Det kan handla om att exempelvis stärka ett varumärke, ändra en attityd, öka kundmedvetenheten eller ta in varumärket på en ny marknad.

Tillsammans med våra kunder arbetar vi fram idéer, koncept och texter för reklam och kommunikation. Det kan handla om exempelvis:

  • Webbsidor och bloggar
  • Foldrar och broschyrer
  • Annonser i dagspress eller magasin
  • Kundtidningar och säljbrev
  • Native marknadsföring (digital textreklam)
  • Pressmeddelanden eller informationsbrev
  • Affischer eller stortavlor med utomhusreklam
  • Manus till film- eller radioreklam
  • Banderoller, vepor, flaggor och skärmväggar

Eftersom vi arbetar i ett kluster eller nätverk med flera art directors, illustratörer, projektledare, designers och fotografer kan vi snabbt anpassa projektgruppen efter dina behov. Vissa uppdrag består av lite text och mycket grafiskt material – och då fungerar vi mer samordnare eller projektledare.

Copywriting

Slagkraftigt innehåll för print och webb

Imposant är specialiserade på att ta fram säljande texter och starka budskap för både webb och print, oavsett om du står inför en nylansering eller bara vill putsa upp ditt innehåll. Med slagkraftiga budskap och relevanta texter ger vi ditt företag eller varumärke en tydlig identitet och bygger en relation med dina kunder. Givetvis optimerar vi alla texter för sökmotorerna.

När en copywriter skriver texterna stannar besökaren kvar på din sajt och tar del av hela budskapet. Med ett starkt innehåll förvandlas din snygga trycksak till något läsaren återkommer till och bläddrar i flera gånger. Texter som inte blir lästa är slöseri med potential och riktigt usla texter kan i värsta fall skrämma bort potentiella kunder för alltid.

Spökskrivare

Låt Imposant fungera som din inhyrda redaktör

Vi kan fungera som din externa redaktion, där vi hjälper till med löpande uppdateringar på sociala medier, bloggtexter som driver trafik till din webbsida och annat innehåll. Du bestämmer vad som ska skrivas och hur ofta, så ser vi till att innehållet produceras och publiceras med önskat intervall. Vi kan även ta fram säljbrev, pressmeddelanden och agera spökskrivare till ledarsidan i din kundtidning.

Det är lätt att koppla en blogg till din webbplats och ännu enklare att skaffa företagssidor på sociala medier, men desto svårare att hålla innehållet uppdaterat, relevant och intressant. Om du inte har någon som är ansvarig för företagets löpande kommunikation är risken stor att era satsningar på sociala medier går en dyster framtid till mötes.

Marknadsstrategi

Lägg insatserna där du får bäst utdelning

Tillsammans analyserar vi din verksamhet och hittar styrkor, konkurrensfördelar, unika säljargument och ringar in målgruppen. Utifrån den informationen tar vi fram en marknadsplan som berättar var, när och hur ditt varumärke ska synas. Genom att göra läxan ordentligt får du mest pang för pengarna.

Varför finns ditt företag? Om du inte kan svara på det – varför ska då kunderna bry sig? Vi ser till att du syns i rätt kanaler och är relevant för kunderna, samtidigt som du kan strypa flödet av pengar till åtgärder som inte ger effekt.

En genomarbetad marknadsplan kan få ditt varumärke att lyfta!

Redigering

Vi kan kasta ett professionellt getöga på dina texter

Om du har texter som inte svänger och vill öka konverteringen kan du låta oss gå igenom, redigera och (för digitala kanaler) sökmotoroptimera dem. Dina expertkunskaper inom branschen och vår förmåga att skriva ger förutsättningarna för ett riktigt oemotståndligt innehåll.

De flesta som går ut lågstadiet har lärt sig att skriva, men copywriting handlar om så mycket mer än krumelurer som sätts samman till ord och meningar. Det handlar om att skapa känslor, tankar... begär! En duktig copywriter manar läsaren till handling och våra tecken leder till klick, köp eller vad du nu vill uppnå.

Översättningar

Professionell copywriting på svenska

Imposant är inte en typisk översättningsbyrå, men vi hjälper våra utländska kunder med säljande copywriting för den svenska marknaden. Detta inkluderar ofta tolkningar eller översättningar av texter från exempelvis engelska, tyska, nederländska, franska eller spanska. Vi ser till att ditt budskap fungerar på er svenska målgrupp och genererar de köp eller klick du förväntar dig.

För större översättningsuppdrag av exempelvis skönlitteratur, facktexter eller instruktionsböcker hänvisar vi till någon av våra samarbetspartners. Hör av dig, så ser vi till att du kommer i kontakt med en professionell översättare snabbt som ögat.

Learn more on our English page.